Klubjainkban MOST INGYENESEN próbálhatod ki a SAVATE-ot, másnéven a francia bokszot. Ez a kézet és lábat egyaránt használó küzdősport remek alapokat biztosít az önvédelemre, de akkor is neked találták ki, ha csak szeretnéd magad tetőtől talpig átmozgatni. 

Itt egy remek csapat tagja lehetsz, ahol minden korosztály, mindkét nem, és mind a kezdő, mind a haladó szint képviselteti magát. Mi hiszünk abban, hogy a mozgást sosem késő elkezdeni és mindig érdemes új dolgokat tanulni!

Amennyiben sportolói, versenyzői ambícióid vannak, akkor is várunk szeretettel! A csapat tagjai rendszeresen járnak hazai és nemzetközi rendezésű versenyekre, nyílt bajnokságokra, és számos válogatott sportoló is részt vesz az edzéseken, akik Európa- és világbajnokságok keretében szállítják nekünk az érmeket. Amennyiben lehetőség adódik, akár ő felkészülési programjaikhoz is csatlakozhatsz, de a rendszeresen elérhető itthoni és külföldi edzőtáborokban is fejlődhetsz!

Hogy miért a SAVATE? Nézd meg a videót!

 

Gyere el és próbáld ki most ingyen a SAVATE-ot!

Válassz minket mert:

kesztyüikon

 Tetőtől- talpig átmozgatunk!

 

kesztyüikon 

Kiváló az önvédelemre! 

kesztyüikon

Egy remek csapat tagja lehetsz! 

kesztyüikon

A mozgást sohasem késő elkezdeni!


A minőség nálunk garantált, már csak Te hiányzol!
Iratkozz fel a lenti linkre kattintva és csatlakozz hozzánk az edzéseinken. Az első edzés ingyenes, a többire garantáltan vissza fogsz térni, hiszen jó áron lehetsz egy remek közösség tagja.

Regisztrálj az ingyenes edzésre!

Regisztrálj vagy üzenj nekünk az alábbi mezők kitöltésével!

Kövess minket Facebook-on! Kövess minket Twitter-en! Kövess minket Google+-on!

Támogatóink