savate_sportavalaszto

 2013 januárja egy fontos eseménnyel fog kezdődni számunkra. A University Boxing Club-ban megrendezésre kerül egy szemináriummal egybekötött nemzetközi nyílt Savate verseny.

Péntek délután két órás szemináriummal kezdődik a rendezvény, melyet Alain Tardits és Lovászi Viktor fog tartani. A szombat reggel ismét a tanulásé, majd 10 órától a gyermekek és a felnőttek assaut versenye kezdődik, egészen estig. Este a keményebb, kiütéses (combat) szabályrendszerben folytatódnak a mérkőzések. A vasárnap a pihenésé, városnézéssel, fürdőzéssel, barátkozással.

 

A verseny teljesen nyitott, bárki indulhat, aki elfogadja a versenyszabályokat!

 

Bővebb információ és jelentkezés: Lovászi Viktor +36703327106 vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.


Gyermek versenyDecember 8-án összecsapnak a gyermek klubjaink! Egy szuperfight is várható, a két ötéves a verbális csatát már elkezdte, üzengetnek egymásnak! A medzsók és legófigurák már reszketnek! :)))

A verseny a University Boxing Clubban december 8-án, reggel kilenctől lesz.

Holnapi napon veszi kezdetét ismét a Nagy Sportágválasztó!

Természetesen ez alkalommal sem maradhatunk ki!:) Kis változás azonban, hogy a jól megszokott helyünk,(mely a színpaddal szemben volt eddig), most a küzdősport sátor végében fogunk elhelyezkedni, az 55. számú helyen.

A jól bevált program folytatódik ezúttal is, pénteken délelőtt iskolák és délután a nagyközönség látogathatja a rendezvényt. A szombati napon 9-től 17 óráig van nyitva a rendezvény mi 10 és 11 óra között fogunk bemutatózni a színpadon.

Szeretettel várunk mindenkit a standunknál, érdemes kilátogatni, mert aki személyesen jön ki és jelentkezik az edzésekre, annak meglepetés akcióval készülünk!!!

Információ a rendezvényről:

www.sportagvalaszto.hu

Térkép és program:(klikk a nagyításhoz)

savate_sportavalaszto

 savate_sportagvprog

 

Varga TamásKezdjük talán a világbajnokság legszebb részével, az eredménnyel, Varga Tamás a -85 kg-os súlycsoportban a dobogó harmadik fokára állhatott fel, ami a nagyon erős mezőnyben igazán szép teljesítmény. Ami egy cseppet beárnyékolja az eredményt, az, hogy akár egy fényesebben csillogó érem is lehetett volna, hisz a döntőbe jutásért a későbbi világbajnokkal küzdött meg Tamás és a megbeszélt taktikát végig betartva egy nagyon hajtós mérkőzésen megosztott pontozással maradt alul. (személyes véleményem, hogy pont annyira maradhatott volna alul az ellenfele is)

De ne szaladjunk előre ennyire.

Narbonne csapatkép

A világbajnokságra való felkészülés jegyében látogattunk el Narbonne-ba, az ASPTT Narbonne csapatához egy hétre, ahol Raphaël Chapell a francia válogatott egyik edzője vezette edzőtáborban volt szerencsénk részt venni. Az alábbiakban megosztjuk röviden élményeinket illetve a galériánkban és Facebook oldalunkon megtalálhatóak a táborban készített képek.