Narbonne csapatkép

A világbajnokságra való felkészülés jegyében látogattunk el Narbonne-ba, az ASPTT Narbonne csapatához egy hétre, ahol Raphaël Chapell a francia válogatott egyik edzője vezette edzőtáborban volt szerencsénk részt venni. Az alábbiakban megosztjuk röviden élményeinket illetve a galériánkban és Facebook oldalunkon megtalálhatóak a táborban készített képek.

 

 

 

 

 

Edzésen

 

1700 km-es autóút után meggyötörten érkeztünk a tengerparti város kempingjébe, ahol nagyszerű mobilházakban lakhattunk. A hőmérséklet 35 fok körül, a tenger levegője az orrunkban… szóval az edzésre senki sem gondolt jó szívvel.

De másnap kipihenten és megújultan indultunk a napi két edzés felé. Az edzések igazi franciás mentalitásban zajlottak, jó hangulat, sok technika és kevés levegő. A csapatunk hamar beilleszkedett, gyors barátkozások és még gyorsabb balegyenesek által.

 

 

Paintball

 

 

Minden nap két edzés várt ránk, illetve a monotonitás elkerülése végett számos kiegészítő programra is gondolt a szervező Thierry. Voltunk paintballozni, a tájegységre jellemző borokat kóstolni és a homokos tengerparton edzeni. A feszített ütembe sajnos nehezen fért bele a városnézés, de azért egy pihenőt félretéve megtekintettük az érseki palotát és a Saint-Just székesegyházat.

 

 

Edzés a Plage-on

 

 

A technikai edzések mellett azért jutott idő fizikai felkészülésre is, amit a Narbonne-Plage-on a homokos tengerparton és az edzőteremben teljesítettünk.


 

A tábor zárásaként egy kötetlen grillpartin vehettünk részt, és érzékeny búcsút véve ismét várt ránk az a fránya 1700 km…..

 

 

 

Ezúton is nagyon köszönjük Thierry-nek a remek, zökkenőmentes szervezést, Raphaël-nek és Joël-nek, a francia szövetség új elnökének, hogy rész vehettünk az edzőtáborban. Külön köszönjük az edzőtábor részvevőinek a vendégszeretetét!