Slideshow

MAGYAR FRANCIA-BOX
SAVATE SZÖVETSÉG

Mint minden évben, idén is az év első nagy Savate versenye a januári, Budapest Savate Open, immáron 11. alkalommal került megrendezésre.

Az idei évben is sok érdeklődést kaptunk a versennyel kapcsolatban, több, mint 170 nevezés érkezett, de végül 151 versenyző állt rajthoz január 27-én szombaton, 10 órai kezdettel. A 151 versenyző kilenc országból, 20 klubból érkezett, Azerbajdzsán, Ausztria, Horvátország, Anglia, Svédország, Szerbia, Szlovénia, Olaszország és Magyarország gyermek ifi és felnőtt versenyzői három harctéren, két ringben és egy tatamin küzdöttek két versenyszabályban.

Általánosan elmondható, hogy évről-évre emelkedik a technikai színvonal, egyre több utánpótláskorú versenyző érkezik, akik nagyon nagy energiával versenyeznek.

Nagyon örültünk, hogy idén is volt több magyar egyesület is, akik jó hangulatban, rendkívül jó eredménnyel végeztek a versenyen, reméljük máskor is tudunk együtt dolgozni velük.

Saját klubjaink is nagyon szép eredménnyel végeztek, a UBC, a rendező egyesület a 4. helyen végzett az éremtáblázaton, (ha egy arannyal többet szerez a klub, akkor a 2. helyen végez!)

Erős évindító volt, de máris vár ránk a következő verseny Triesztben!

 

Eredményeink: 

Rimár Savate Team-Kontakt Se.: 

Kis Levente 1. hely

University Boxing Club

Sári Csenge 1. hely

Borsos Alexa 1. hely

Szabára Dávid 1. hely

Mészáros Mátyás 2. hely

Pór Dániel 2. hely

Pór Gergő 2. hely

Farkas Botond 2. hely

Rózsa Bálint 2. hely

Bódis Róbert 3.hely

Szertaridisz Ermisz 3. hely

Sajti Benjamin 3. hely

Veres Bendegúz 3. hely